Loading...
News 2017-10-05T03:37:04+11:00

NEWS

Address by the President of the Republic of Macedonia / Обраќање на Претседателот на Република Македонија

By | October 3rd, 2018|Categories: Latest News|Tags: , , , , , |

Respected citizens of the Republic of Macedonia, On yesterday's referendum, [...]

RUSSIA MAY BLOCK NAME CHANGES IN THE UN SECURITY COUNCIL: The will of the people of Macedonia must be respected!

By | October 3rd, 2018|Categories: Latest News|Tags: , , , , , , |

On September 30, the Republic of Macedonia held a referendum [...]

H.E. Mr. Gjorge Ivanov, President of Republic of Macedonia at the UN – Addresses General Debate, 73rd Session

By | September 28th, 2018|Categories: Latest News|Tags: , , , , |

Statement Summary: UN PRESS RELEASE- GJORGE IVANOV, President of the [...]

ИВАНОВ: НА 30 СЕПТЕМВРИ НЕМА ДА ГЛАСАМ! БОЈКОТИРАМ!

By | September 23rd, 2018|Categories: Latest News|Tags: , , |

23 Септември 2018 година, Детроит, САД - На Македонската вечера [...]

VMRO-DPMNE NEEDS TO MAKE A STAND: CALL FOR A BOYCOTT OF THIS TREACHEROUS AND ILLEGAL REFERENDUM

By | September 13th, 2018|Categories: Community, Latest News, Press Release|Tags: , , , , |

PRESS RELEASE FOR IMMEDIATE RELEASE Thursday, September 13, 2018 In [...]

CALL FOR GLOBAL BOYCOTT OF ALL, AND ANY, PRODUCTS FROM THE ZAEV FAMILY OWNED ‘MAMA’ BRAND

By | September 13th, 2018|Categories: Community, Latest News, Press Release|Tags: , , , |

PRESS RELEASE FOR IMMEDIATE RELEASE Thursday, September 13, 2018 The [...]

Press conference of ‘ZK of VMRO-DPMNE -Australia’ in cooperation with ‘WMC-Australia’

By | September 4th, 2018|Categories: Latest News, Press Release|Tags: , , , |

World Macedonian Congress - Australia and VMRO-DPMNE ZK Australia issued [...]

НАЈВАЖНО ЗА УВИД И УПИС ВО ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК И БОЈКОТ НА РЕФЕРЕНДУМОТ!

By | August 21st, 2018|Categories: Community, Latest News, Press Release|Tags: , , , , |

При увид и упис во Избирачкиот список, важно е да [...]

БОЈКОТ НА РЕФЕРЕНДУМОТ, ОСТАВКА НА ВЛАДАТА И РАСПУШТАЊЕ НА СОБРАНИЕТО!

By | August 13th, 2018|Categories: Community, Latest News, Press Release|Tags: , , , , , |

Денес во големата сала на Музејот на македонската револуционерна борба [...]

Load More Posts

NEWS BY TODOR PETROV

МАКЕДОНСКА ЗАЕДНИЦА ВО ШВАЈЦАРИЈА

By | August 2nd, 2017|Categories: News by Todor Petrov|Tags: , , , , , |

ДОГОВОРОТ ЗА ДОБРОСОСЕДСТВО МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА, МАКЕДОНЦИТЕ ВО ШВАЈЦАРИЈА [...]

БУГАРИЈА Е МАКЕДОНИЈА, ДАЛЕКУ СЕ ТАТАРСТАН, МОНГОЛИЈА И КИНА!

By | June 22nd, 2017|Categories: Latest News, News by Todor Petrov|Tags: , , , , , , , |

Пишува Тодор ПЕТРОВ Конечно, на актуелниот бугарски премиер Бојко Борисов [...]

МАКЕДОНЦИТЕ ОТФРЛААТ ГЕОГРАФСКА ОДРЕДНИЦА НА ИМЕТО, БИДЕЈЌИ ЗА НИВ МАКЕДОНИЈА Е ЕТНОЛОГИЈА И ИДЕНТИТЕТСКО ПРАШАЊЕ А НЕ ГЕОГРАФИЈА!

By | June 20th, 2017|Categories: Latest News, News by Todor Petrov|Tags: , , , , , , |

19 јуни 2017 година, Атина, Грција – Светскиот Македонски Конгрес [...]

Load More Posts