21 08, 2018

НАЈВАЖНО ЗА УВИД И УПИС ВО ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК И БОЈКОТ НА РЕФЕРЕНДУМОТ!

By | 2018-08-22T02:09:25+10:00 August 21st, 2018|Community, Latest News, Press Release|0 Comments

При увид и упис во Избирачкиот список, важно е да ги следите чекорите како што следи: ПРВО, Најдоцна со 24.00 часот на 23 август 2018 година задолжително проверете дали Ве има на Општиот избирачки список на линкот https://izbirackispisok.gov.mk/. Внесете го вашиот единствен матичен број и бројот од сликата и кликнете БАРАЈ! ВТОРО, Пребарувањето на истиот [...]