18 12, 2018

ЗАЕВ ВО ПАНИКА ПОРАДИ КАМПУС МАКЕДОНИЈА НА #БОЈКОТИРАМ ПРЕД ВЛАДАТА!

By | 2018-12-18T22:44:58+11:00 December 18th, 2018|Latest News|Comments Off on ЗАЕВ ВО ПАНИКА ПОРАДИ КАМПУС МАКЕДОНИЈА НА #БОЈКОТИРАМ ПРЕД ВЛАДАТА!

Во врска со употребата на сила и сериозна закана за спречување на уредно пријавениот мирен јавен собир заради изразување на јавен протест на 15 декември 2018 година пред Владата на Република Македонија Движењето #Бојкотирам одржа прес конференција, на којашто беше речено: Иако граѓаните имаат право мирно да се собираат и да изразуваат јавен протест без [...]