Loading Events
  • This event has passed.

Од Божобнувањето на афтокефалноста на Охридската Архиепскопија во лицето на Македонската православна црква.

8 Септември 2017 (Петок)

19.00 часот – Свечена академија со банкет

Македонски културен центар ‘ИЛИНДЕН’

468 Weste Botany Street, Rockdale NSW 2216

Настапува КУД ИЛИНДЕН

Влез $60 по лице

Сите сте добројдени!